INSCHRIJVEN

Jaar Abonnement

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3

Persoonlijke informatie - Vertel ons wie je bent

Je contactgegevens - Hoe kunnen we je bereiken?

Jouw abonnement

Je hebt gekozen voor het abonnement "Onbeperkt (Jaar abonnement)" Bij het afsluiten van dit abonnement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons huisreglement. Deze vind je hier. Het abonnement gaat in voor een periode van minimaal 12 maanden. Het abonnementsbedrag is exclusief inschrijfgeld en eenmalige aanschaf van de Sports in Motion druppel om ook ook de onbemande uren te kunnen sporten. Dit bedraagt éénmalig €5,- voor het inschrijfgeld en, indien aangegeven, éénmalig €35,- voor de druppel voor het onbemand sporten. Deze bedragen worden geïncasseerd bij de eerste incasso.

Wil je éénmalig een druppel aanschaffen voor het sporten in de onbemande uren?

Wil je ook Personal Training? Profiteer nu van een te gekke actie! Ontvang de eerste 3 maanden €10,- korting op jouw abonnement als je een 10-sessie kaart koopt voor Personal Training van Niels Becker! Een reguliere PT sessie kost €35,- per sessie. Je krijgt 10 sessies voor (eenmalig) slechts €149,99. Dit bedrag zal worden afgeschreven bij jouw eerste automatische incasso.

Wil je Personal Training?

Ga je akkoord met onze algemene voorwaarden?

Ga je akkoord met ons huisreglement?

Geef je Sports in Motion toestemming om het lidmaatschapsgeld automatisch te incasseren van het door jou opgegeven IBAN nummer?