UPDATE December 2022

HET JAAR ROND

Het jaar is alweer ten einde. Een jaar dat in het teken stond van vernieuwing. Zo werd Rick Tieben de nieuwe eigenaar van Sports in Motion, heeft CreAgency.nl een compleet nieuwe huisstijl gemaakt voor de sportschool, is de sportschool van binnen & van buiten vernieuwd, is het nu mogelijk om onbemand te komen sporten en is het lesaanbod vernieuwd. Daarnaast zijn we ook gestart met diverse acties voor zowel leden als niet-leden. 

We kijken terug op een erg sportief jaar en kunnen niet wachten om te zien wat 2023 in petto heeft. 

Bedankt voor jullie loyaliteit aan Sports in Motion. Samen staan we sterk, ook in het nieuwe jaar! 

 

NIEUWE SPIEGELWAND

Sports in Motion blijft vernieuwen! Vorige maand hebben we al geinvesteerd in nieuwe machines en hebben we de zalen opnieuw ingedeeld. Nu hebben we één van onze zalen verbeterd met een gloednieuwe spiegelwand.

PRIJS WINNAAR

De vraag van December was “Uit hoeveel woorden bestaat “Het Alfabet”.
Vele van jullie zijn in deze strikvraag getrapt en kozen voor “26”. Maar het juiste antwoord is natuurlijk “2”. Het zijn namelijk 2 woorden. 

De winnaar van deze maand is geworden: “John Stenekes”! 
Gefeliciteerd! 

 

NIEUW TELEFOONNUMMER

We blijven aan het vernieuwen bij Sports in Motion want we hebben ook een gloednieuw telefoonnummer! De sportschool is nu bereikbaar op 0599-244889. Geen zin om te bellen? Goed nieuws! Je kunt ons namelijk ook WhatsAppen via dit nummer. Voeg het telefoonnummer toe aan je contacten en je kunt een WhatsApp gesprek starten. Super makkelijk!