UPDATE JANUARI 2022

“WE ZIJN OPEN”

Op maandag 17 januari mochten we, na lang wachten, eindelijk onze deuren weer openen! Stipt om 08:30 stond er al een rij fanatiekelingen vol enthousiasme te trappelen de sportschool weer in te mogen. We konden erg merken dat jullie het sporten gemist hebben. Wij zijn blij dat we nu weer kunnen doen wat we zo graag doen. Het motto “Want bewegen doet iets met je” kunnen we nu voortzetten in Musselkanaal.

 

“PRIJSWINNAARS”

In de maand januari hebben we twee mensen blij mogen maken met leuke prijzen. We hadden een te gekke actie op onze Facebookpagina. Hiermee kon je een Sports in Motion verrassingspakket winnen ter waarde van €100,-! Deze is gewonnen door Jennifer Potze-Fissering. Ook hebben we vanaf nu iedere maand een prijsvraag voor onze leden. In de sportschool vind je een poster waarop staat hoe je kunt meedoen en wat je die maand kunt winnen.
Afgelopen maand heeft Jolanda ten Hoff via deze prijsvraag 1 maand gratis sporten gewonnen. Dames, namens het team van Sports in Motion, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!

 

Olga commandeur

Dat jullie blij zijn dat we weer open zijn, dat wisten we al. Maar we kregen ook een e-mail uit zeer onverwachte hoek. Niemand minder dan de legendarische Olga Commandeur stuurde ons bericht. Olga is dagelijks bezig met het in beweging krijgen van heel Nederland en wil ook jullie graag een hart onder de riem steken. Haar bericht is als volgt:

 

OPEN DAG Sports in motion

Zoals je wellicht weet wilden we op 8 januari heel graag de heropening van onze sportschool vieren. We hadden hiervoor van allerlei leuke dingen voorbereid. Helaas gooide de lockdown toen roet in het eten. Maar niet getreurd! Want op 26 februari gaan we de heropening alsnog vieren! Hoe? Dat laten we jullie later weten. Houd onze Social Media kanalen in de gaten.